Kundanpassning spar pengar åt Skövde

//Kundanpassning spar pengar åt Skövde

Vår kundanpassning spar pengar åt Skövde!

Tillsammans med Tommy Mårdberg, projektledare hos Skövde kommun, har vi skräddarsytt fem pumpstationer helt efter deras behov. Vi har besökt Skövde för att få Tommys synpunkter på vår kundanpassning.

Installation av pumpstation, avloppsstation.
Porträtt Tommy Mårdberg

– Det som är billigast i inköp blir oftast dyrare i längden, gör man en bra LCC -kalkyl så ser man fort att man spar pengar år efter år med rostfritt. Har man dessutom möjligheten att få pumpstationerna precis som man vill, då har man en leverantör av världsklass i Rostfria VA-System, menar Tommy Mårdberg, projektledare Skövde kommun.

installation av pumpstation, avloppsstation, spillvattenstation,

Enkel installation

Installationen av pumpstationen är mycket enkel. Tack vare pumpsumpens utformning behöver man inte i förväg gjuta någon bottenplatta. Pumpsumpen kan enkelt lyftas av lastbilen direkt ned i gropen.

avloppsstation, pumpsump, pumpstation

Egna lösningar

Litet hus stor pumpsump! Inne på reningsverkets område i Skövde står ett specialbyggt pumphus. Det används för att pumpa rejektvatten från avvattnat slam till en biobädd för vidare rening.

avloppsstation,pumpstation, entreprenad,

Smidig drift

Genom att låta traversen, som sitter inne i taket på pumphuset även nå utanför huset, så spar man tid. Vid byte av en pump så kan man mycket enkelt lägga pumpen direkt på lastbilen utanför.

2017-09-17T11:01:03+00:00juli 3rd, 2017|